DE CONFRONTATIE van BAS met andere systemen
 
Natuurlijk zult u een vergelijking maken tussen BAS en andere voor het reisbureau geschikte automatiseringssytemen.
 
Wij durfen die confrontatie wel aan om u te overtuigen van de kwaliteiten en voorsprong van BAS. We noemen u een aantal punten die u kunt vergelijken met andere systemen:
  • BAS is volledig webbased, dus u hoeft geen installaties en/of updates te doen van uw administratiesysteem. Dat doen wij en uw administratie staat veilig op beveiligde webservers van Fadiro. De backup wordt door ons geregeld. Alle correspondentie vanuit uw kantoor naar uw klanten kunt u vanuit BAS regelen. Met BAS is de noodzaak om een (dure) netwerkserver op uw kantoor te hebben verdwenen.
  • BAS kent geen jaarafsluiting, maar door de unieke gegevensopslag kunt u te allen tijde teruggrijpen op (aansluitings-)overzichten van elk willekeurig moment. Wij hebben een sluitende administratie hoog in het vaandel staan! U of uw accountant/administrateur zal minder tijd hoeven te besteden om de jaarwerkgegevens te verzamelen. In combinatie met de Exact Online koppeling bent u helemaal zeker van een goede administratie. Veel accountantskantoren hebben de mogelijkheid om de gegevens van Exact Online te gebruiken voor hun rapportageprogramma.
  • U kunt uw klanten laten inloggen in de speciale door uzelf ingerichte webomgeving (Mijnreisoverzicht.nl), waarbij u de klant desgewenst online kunt laten betalen door middel van iDeal of éénmalige incasso.
  • Optioneel kunt u gebruik maken van de module Vakantiewaarderingen, het meest betrouwbare waarderingssysteem door en voor klanten van uw reisbureau, volledig ge´ntegreerd in BAS.
  • De boekinggegevens van de belangrijkste touroperators kunt u in BAS ophalen en tot een boeking verwerken. Bovendien is Fadiro nauw betrokken geweest bij de totstandkoming van de E-factuur integratie tussen touroperators en reisbureaus (myANVR). BAS haalt automatisch de E-Facturen en (indien beschikbaar ook de E-Reisbescheiden) voor u op om op dossiers te kunnen verwerken.
  • BAS kent vele koppelingen met ander webservicediensten, zoals: Postcode.nl, Het Landelijk Co÷rdinatiecentrum Reizigersadvisering, Visumcentrale, Sunny Cars, De Europeesche en nog meer. Daarnaast vinden er na toestemming van de gebruiker ook automatische exports plaats naar bijvoorbeeld GFK.
  • Fadiro doet centraal het onderhoud van (ANVR)coderingen, zoals landen-, luchthaven-, touroperator- en accommodatiecoderingen. Daarnaast zijn nagenoeg alle te boeken accommodaties standaard aanwezig in BAS.
  • De tarifering van BAS is gebaseerd op een gestaffeld tarief per aangemaakt dossier. Dus geen tarieven per werkplek, filiaal, o.i.d.
    U betaalt naar gebruik en dus geen grote investeringen bij de ingebruikname van BAS.
WEBBASED
GEEN JAARAFSLUITING
MIJNREISOVERZICHT
ANVR E-FACTUUR en
E-REISBESCHEIDEN
KOPPELINGEN met:
WEBSERVICES.NL
SUNNY CARS
PYTON
LCR
VISUMCENTRALE
QUICKPARKING
THUISVACCINATIE
MEDITEL
C-BUDDY
GfK
MAILPLUS
QENNER
EUCLAIM
CENTRALPARKING
PARCOMPARE
EXACT ONLINE