top of page
Growth of sales, marketing strategies concept. Data analytics for achieving business growt

BAS SELLING SERVICES

Partnerintegratie in BAS met API techniek

BAS SELLING SERVICES

 

Fadiro kent een geheel nieuwe integratiemogelijkheid voor partners met upsellingproducten op reisdossiers in BAS administraties.

Met nieuwe API techniek en ondersteuning door Fadiro kan iedere dienstverlener van upsellingproducten zelf aan de slag gaan om hét verschil te maken in meer verkoopkansen!

 

Hoe werkt de BAS Selling Services?

Een reisagent legt de reis van een klant administratief vast in BAS in een reisdossier.
In dat dossier komen alle voor de reisagent beschikbare upselling-producten tevoorschijn die bij de geboekte reis door de klant extra kunnen worden afgenomen.

Vanuit het dossier in BAS kan de reisagent direct die upselling-producten boeken.

 

De leverancier van upselling-producten die een BAS Selling Services partner is, biedt aan de reisagent het gemak van eenvoudig boeken en overzicht houden van alle verkochte producten aan de consument.
Met BAS Selling Services heeft de leverancier een prominente plek in het verkoopproces bij reisagenten.

Widgets in het dossier

De reisagent krijgt in het reisdossier widgets te zien van alle voor de boeking relevante BAS Selling Services.

De widget, door de partner te ontwikkelen, leidt vervolgens naar een boekingspagina van de partner, waarbij de nodige informatie al door BAS kan worden aangeleverd.

Als de boeking is gemaakt wordt de inhoud van die boeking automatisch in BAS vastgelegd.

Ook in Mijnreisoverzicht

De meeste reisbureaus met BAS maken ook gebruik van de klanteninlogpagina Mijnreisoverzicht. Hiermee kan een klant van een reisbureau onder andere de reis inzien en betalingen doen. 
Ook hier is het mogelijk om een klant zelf upselling boekingen te laten maken via BAS Selling Services. Zowel voor de betreffende leverancier als voor de reisagent gemak en servicegericht!

Selling Services Portal

Helemaal uniek is dat je als partner beschikt over een eigen portal waarin naast de overeenkomst met Fadiro, ook instructies te vinden is over de te maken koppeling. In de Portal kun je zien welke bij BAS aangesloten reisbureaus jullie services hebben geactiveerd of niet. Je sales kan hiermee aan de slag!

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op.

bottom of page