Trainingen in Zwolle

Op regelmatige basis verzorgt Fadiro trainingen op haar
kantoor in Zwolle. Fadiro beschikt over een trainingsruimte
voor ongeveer 10 personen.
 
De volgende trainingen worden regelmatig aangeboden.

BAS Balietraining (voor beginners met BAS)
Deze training is bedoeld voor medewerkers die nog onbekend zijn met BAS en graag uitvoerig willen kennismaken met de vele functies in BAS. Aan de orde komen hoofdzakelijk de aanmaak en onderhoud van relaties en dossiers.
De vele koppelingen komen aan de orde, zoals het inlezen van recapberichten en het boeken van binnengekomen E-facturen en E-Reisbescheiden via MyANVR. Wat zijn de dagelijks uit te voeren taken en welke mogelijkheden biedt BAS als het gaat om bijzondere omstandigheden als annuleren, calamiteit, klachten, enz. Kijk hieronder voor de ingeplande trainingsdagen.
 
Haal meer uit BAS
Een training bedoeld voor diegenen die de basis van BAS kennen maar nu meer willen weten van de vele mogelijkheden van BAS. Uitleg over de automatische e-mailfunctie, de correspondentietemplates, onderhoud teksten e.d. komen aan bod. Daarnaast worden de mogelijkheden van Mijnreisoverzicht en Vakantiewaarderingen besproken.
Deze training is ook het moment om vragen te stellen over BAS en eventuele wensen kenbaar te maken.
 
Exact Online en de administratie
In deze cursus wordt het gebruik van Exact Online uitgelegd. Hoe boek je mutaties in. Welke overzichten zijn er in Exact Online.
Hoe werkt de periode- en jaarafsluiting. Hoe kan ik de aansluiting controleren tussen BAS en Exact Online.
 
 
Naast deze trainingen kan Fadiro ook op verzoek trainingen verzorgen over specifieke onderwerpen aangaande BAS. Ook is het mogelijk om bij groepen vanaf 6 personen na overleg een trainingsdatum in te plannen.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Tineke (tineke@fadiro.nl).
 

 

TRAININGSDATA 2018
De volgende trainingsdata zijn op dit moment ingepland:
 
BAS Balietraining

 

  • donderdag 28 juni 2018

  • donderdag 4 oktober 2018


 

Haal meer uit BAS
 

  • geen datum ingepland


 

Exact Online en de administratie
 

  • dinsdag 2 oktober 2018


 
KOSTEN EN OVERIGE INFORMATIE
De kosten voor een training bedragen € 95,00 (exclusief btw) en worden na afloop van de training gefactureerd. De trainingen zijn van 10.00 uur tot 15.00 uur. Voor de lunch wordt gezorgd.

Het maximaal aantal deelnemers per training is 10. Bij minder aanmeldingen dan 4 gaat de trainingsdag niet door. Je krijgt bericht als de training geannuleerd wordt.
Tot 5 werkdagen voor de trainingsdag kun je je aanmelding kosteloos annuleren. Daarna zal een bedrag van € 47,50 annuleringskosten in rekening worden gebracht.

Fadiro BV

Rijnlaan 4

8032 BA Zwolle

T 038-4537956    |    E   info@fadiro.nl