De Services van C-Buddy biedt de volgende drie mogelijkheden:

  • Na afloop van de reis worden automatisch alle vluchtdata van de klant verzonden.

  • Indien er een claim mogelijk is neemt C-Buddy contact op met het reisbureau.

  • Dezelfde automatische aanmelding, maar C-Buddy neemt rechtstreeks contact
    op met de klant

  • Handmatig kun je in het dossier een aanmelding doen aan C-Buddy


Bij de BAS Handleidingen worden de instellingen uitgelegd.
 
Zodra er een samenwerking is met ons krijgt Fadiro bericht van C-Buddy en zal Fadiro deze Services activeren. Vervolgens ontvang je dan een handleiding hoe je C-Buddy in BAS in gebruik kunt nemen. Een gemakkelijke oplossing voor verregaande service. Bij C-Buddy houdt je klant (en het reisbureau dus ook) het meeste over aan een claim; dat is pas klantenbinding!


C-Buddy
Postbus 50501
3007 JA Rotterdam
Contactpersoon: Maarten ter Linde
Telefoon: 010-8501375
e-mail: contact@c-buddy.nl

Procedure in gebruik nemen services C-Buddy
Allereerst zul je een overeenkomst moeten aangaan met C-Buddy. Zodra die overeenkomst er is, worden wij door C-Buddy hiervan op de hoogte gebracht en zullen wij de koppeling tussen C-Buddy en je eigen BAS administratie vastleggen.
Vervolgens krijg je van ons bericht dat je de Services van C-Buddy kunt activeren (na accepteren van de voorwaarden).

C-Buddy is al vele jaren partner van Fadiro en dus ook van de reisbureaus die werken met BAS. C-Buddy helpt, op basis van no cure-no pay, reizigers en bedrijven bij het innen van vergoedingen bij vertraging, annulering en instapweigering in de luchtvaart en is de goedkoopste en meest effectieve partner op dit gebied. We bieden service en gemak en de hoogste uitkering voor je klant.

C-Buddy checkt, als je onze service activeert, automatisch of een van de vluchten vertraagd of geannuleerd is en indien ja, of er mogelijk recht op compensatie is. Ook als je niet bent aangesloten en je je klant toch de beste en goedkoopste dienst wilt bieden, mag je altijd contact met ons opnemen. We betalen dan ook jou een compensatie!

BAS SERVICES-VRAAG EN ANTWOORD