BAS MODULE MIJNREISOVERZICHT

Mijnreisoverzicht is een webpagina waarop de klant van het reisbureau kan inloggen en de gemaakte boekingen kan bekijken. De Module Mijnreisoverzicht (MRO) is standaard bij de licentie van BAS inbegrepen. Standaard is deze niet geactiveerd.

 

De module wordt in een standaard lay-out geleverd en gratis kan het eigen bedrijfslogo hieraan worden toegevoegd. De lay-out is ontwikkeld en wordt onderhouden door onze partner Noverius. Zij kunnen naar wens maatwerk leveren voor Mijnreisoverzicht.

 

Het activeren van de MRO module dient in overleg met Fadiro te gebeuren.

Eenmaal geactiveerd,  kun je al of niet automatisch aan een klant een inloglink verstrekken waarmee de klant dan toegang heeft tot MRO van jouw reisbureau.

De klant ziet nooit meer gegevens dan die op de boekingsbevestiging staan. Interne teksten in het BAS dossier ziet de klant uiteraard niet.

Je kunt zelf in het dossier aangeven welke documenten de klant in MRO mag zien.

Optioneel kan er een iDealmodule aan MRO worden toegevoegd, zodat de klant ook in MRO kan betalen. Zodra de klant met iDeal heeft betaald, is dat direct zichtbaar in het dossier in je BAS administratie.

De klant ziet van z'n dossier o.a. het reisschema en de totale reissom. Door op een "i"-tje te klikken ziet de klant meer informatie. Ingesteld kan worden dat een aantal services door de klant zelf kunnen worden geboekt.

Dit is mogelijk met:

  • Autohuur: Sunny Cars

  • Parkeren: Quickparking en Centralparking

  • GWK: reserveren valuta

  • EUclaim: online claim indienen

Links krijgt de klant korte landinformatie en een weersverwachting voor de komende drie dagen te zien.

 

Vraag en antwoord