Sambasso, samen verder.

De wereld verandert. Niets nieuws. En dus ook de reiswereld. Waar voorheen het reisbureau werd bezocht om een reis te boeken, maakt nu ook internet voor een groot deel de dienst uit als het gaat om reizenverkoop.

De reisagent kon daar niet altijd in meekomen omdat de technieken én de bereidwilligheid van vele reisaanbieders om de agent hierin optimaal te ondersteunen, fors achterbleven.

Waar voorheen de reisaanbieder je zakenpartner was, is dat nu een concurrent geworden. Hoe kun je als agent nu volledig achter een merk staan, waar de klant ook rechtstreeks terecht kan?

Met die probleemstelling in het achterhoofd is Sambasso opgericht. Sterke merken en producten die altijd via de reisagent worden geboekt, of het nu online of in de shop van de reisagent is. Omnichannel is het sleutelwoord.

Sambasso en Fadiro werken intensief samen. Alle technische toepassingen voor Sambasso worden bij Fadiro ontwikkeld en geïntegreerd in BAS. Alleen op deze wijze kan er voordeel worden behaald uit techniek, waardoor de reisagent weer eerlijke kansen kan creëren.