top of page

Stroomlijn de betaal- en reconciliatieprocessen met extra controles per transactie.

 

American Express vPayment is een virtuele betaaloplossing voor een betere controle op uitgaven en minder administratie. Unieke kaartnummers worden gegenereerd voor eenmalig gebruik voor het elektronisch afrekenen van o.a. hotelboekingen, tickets en andere reisorganisaties die American Express accepteren. Dit geeft u betere controle over alle uitgaven, een geoptimaliseerde  cashflow, eenvoudige administratie,  minder kans op fouten en geeft de mogelijkheid voor diverse analyses op kosten en uitgaven.

 


Hoe werkt het

  1. Virtueel rekeningnummer wordt gegenereerd - Een virtueel kaartnummer wordt door het systeem van American Express toegekend aan iedere transactie en deze wordt aan de leverancier doorgegeven met exact bedrag, datum en unieke referentie.

  2. Verificatie betaling - Vervolgens belast de leverancier het virtuele kaartnummer. Gegevens worden geverifieerd aan de hand van de door uw bedrijf vooraf goedgekeurde variabelen (o.a. exact bedrag, datum en unieke referentie) .

  3. Uitgaven reconciliatie - Transacties worden gematched met de door u vooraf gedefinieerde variabelen en geconsolideerd in een datafile voor reconciliatie

    American Express vPayment en BAS by Fadiro
     

  4. De maandelijkse American Express vPayment rekeningoverzichten kunnen eenvoudig geladen en ingelezen worden in BAS by Fadiro. Hierdoor is de matching met dossiers in BAS eenvoudig en realiseert u een aanzienlijke tijdsbesparing.


 

Contact

 

Voor meer informatie kunt u het contactformulier invullen. Een specialist van American Express neemt binnen 2 werkdagen contact met u op om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken.

 

U kunt ook direct bellen met American Express via 020 – 504 8707

BAS SERVICES-VRAAG EN ANTWOORD

bottom of page