top of page

Agenda: Sambassodag 2017


Deze keer voor iedereen! De sambassodag 2017, de dag die Fadiro gezamenlijk met Sambasso jaarlijks organiseert, zal dit jaar anders zijn dan voorheen. Deze keer is de dag niet alleen bedoeld voor directies en managers, maar is iedere reisbureaumedewerker en zelfstandige reisagent ook welkom! Er zal een grote beursvloer zijn (wederom bij Van der Valk in Zwolle) waar alle leveranciers en partners van beiden zich kunnen presenteren om jullie hun diensten uit te leggen. De Sambassodag is dit jaar op dinsdag 12 december en zal ook 's avonds te bezoeken zijn! Uiteraard volgt er later nog meer informatie, maar je kunt nu alvast deze dag in je agenda vastzetten.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page