Nieuwe samenwerking met Qenner

18 May 2017

 

BAS beschikte tot nu toe over een eigen accommodatietabel. Hierin staan de meeste door reisbureaus te verkopen accommodaties. Een groot nadeel van deze accommodatietabel is het onderhoud ervan en het niet aansluiten met andere accommodatiestandaarden.

 

Qenner beschikt over een uitstekende accommodatietabel, dat zijn oorsprong kent uit de Toeristiek tijd. Bij Qenner was ook het onderhouden in combinatie met de afzet ervan een probleem.

 

Qenner en Fadiro hebben elkaar hierin gevonden en zijn nu, naast de samenwerking die er al jaren was, ook op dit gebied een samenwerking met elkaar aangegaan. De basis is de accommodatietabel van Qenner die geheel wordt herzien en verbeterd. Hierin zullen  connecties met andere tabellen en geo-coderingen aanwezig zijn. Zodra deze vernieuwingen er zijn, zal deze vernieuwde accommodatietabel ook in BAS geïmplementeerd worden. Dat biedt dan weer meer mogelijkheden, verbeteringen en uitbreidingen in BAS zelf en natuurlijk Mijnreisoverzicht, de klanteninlogpagina's voor de reisbureaus met BAS.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Nieuwe wet in schema

October 20, 2017

1/2
Please reload

Recente berichten

December 30, 2019

February 13, 2019

June 27, 2018

May 16, 2018

October 20, 2017

September 13, 2017

Please reload