top of page

Tropische ITAC Automatiseringsdag

Op misschien wel de warmste dag van het jaar, hield de ITAC-groep een automatiseringsdag. Desondanks was het animo toch goed en de dag was bijzonder geslaagd. Fadiro heeft uitgebreid haar mogelijkheden en dienstverlening met BAS kunnen tonen aan de leden van ITAC.

Ongeveer de helft van de ITAC leden is afnemer van BAS en dat betekent dat de andere helft naar onze mening onnodig nog moet afzien met zaken als jaarafsluitingen en vele handmatige handelingen die met BAS allemaal niet nodig zijn.

Mede door de aanwezigheid van ook al bestaande BAS afnemers, werd het enthousiasme van de geïnteresseerden al snel groter. Juist in combinatie met onze partner Sambasso kan de reisagent van nu zich nog goed staande houden. De ITAC-groep ziet dan ook in dat BAS en Sambasso dé combinatie is die past bij de toekomst van hun organisatie.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page