Na 1 juli met BAS

27 Jun 2018

1 juli, vanaf dat moment moet de nieuwe Wet op de Pakketreizen in de praktijk worden toegepast. De wet betekent nogal wat voor de reisretailer. Vele nieuwe benamingen, meer rechten voor de consument, meer verantwoording, veranderingen bij SGR en Calamiteitenfonds...: allemaal volgend uit de nieuwe wet.

En de reisagent moet er maar weer mee dealen.

 

Natuurlijk hebben wij ons onze tanden in de nieuwe wet gezet en zoveel waar mogelijk en vallend onder de verwerkingen in BAS, aanpassingen gedaan om het de gebruikers zo gemakkelijk mogelijk te maken.

 

BAS registreert automatisch in welke hoedanigheid je richting klant acteert op basis van de ingevoerde gegevens van de verschillende reisdiensten. Van belang is de juiste teksten aan de klant te presenteren.

BAS registreert en boekt ook automatisch de premie Calamiteitenfonds indien dit van toepassing is. Juist omdat het zo verschillend is wanneer dit wel en wanneer niet van toepassing is, is het prettig dat BAS je daarbij kan helpen.

 

BAS is er dus weer klaar voor!

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Nieuwe wet in schema

October 20, 2017

1/2
Please reload

Recente berichten

December 30, 2019

February 13, 2019

June 27, 2018

May 16, 2018

October 20, 2017

September 13, 2017

Please reload