top of page

Na 1 juli met BAS

1 juli, vanaf dat moment moet de nieuwe Wet op de Pakketreizen in de praktijk worden toegepast. De wet betekent nogal wat voor de reisretailer. Vele nieuwe benamingen, meer rechten voor de consument, meer verantwoording, veranderingen bij SGR en Calamiteitenfonds...: allemaal volgend uit de nieuwe wet.

En de reisagent moet er maar weer mee dealen.

Natuurlijk hebben wij ons onze tanden in de nieuwe wet gezet en zoveel waar mogelijk en vallend onder de verwerkingen in BAS, aanpassingen gedaan om het de gebruikers zo gemakkelijk mogelijk te maken.

BAS registreert automatisch in welke hoedanigheid je richting klant acteert op basis van de ingevoerde gegevens van de verschillende reisdiensten. Van belang is de juiste teksten aan de klant te presenteren.

BAS registreert en boekt ook automatisch de premie Calamiteitenfonds indien dit van toepassing is. Juist omdat het zo verschillend is wanneer dit wel en wanneer niet van toepassing is, is het prettig dat BAS je daarbij kan helpen.

BAS is er dus weer klaar voor!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page