top of page

"Ieder z'n vak, laat ons maar boekhouden..."

ADMINISTRATIEVE DIENSTVERLENING
 

Nu zien wij onzelf meer als een dienstverlenend bedrijf met ons webbased reisbureau-dossieradministratiesysteem BAS, dan als een automatiseringsbedrijf. Vele centraal te onderhouden zaken nemen wij de gebruikers uit handen.
 
Sinds 2009 is onze dienstverlening ook uitgebreid met het verzorgen van administraties voor reisbureaus. Het gaat dan voornamelijk om de kosten-administratie, bankmutatieverwerking en de journaalexport vanuit BAS, die ingelezen wordt in Exact Online.

 

Je bent geheel flexibel in welke zaken je zelf wilt doen en welke je wilt uitbesteden. In combinatie met BAS voor uw dossieradministratie en Exact Online met de dienstverlening van Fadiro, bieden wij een totaalpakket aan dienstverlening voor uw bedrijf met betrekking tot de gehele reisbureau-administratie.
Wij hanteren een vast uurtarief voor de dienstverlening.

U bepaalt waarvoor u betaalt! Simpeler kan het niet.
 
Onze meest voorkomende werkzaamheden op een rijtje:

 

  • invoeren kostenfacturen en bankafschriften in Exact Online

  • afrekenstaten aflopende reisverzekeringen

  • rekening-courant verwerking reisverzekeringen

  • BTW aangifte

  • journaalposten genereren in BAS naar Exact Online

  • controle administratie

  • salarisadministratie

  • jaarwerkaanlevering accountant

  • periodieke kengetallenaanlevering touroperators en ketens

Fadiro werkt samen met twee accountantskantoren, die ieder veel kennis hebben over de specifieke eigenschappen van een reisbureau/onderneming:

Ken jij de regels rondom de BTW voor een reisbureau?

 

Wij wel!

Zowel BAS als onze dienstverlening is daarin gespecialiseerd!

Aangifte SGR, SGRZ, Calamiteitenfonds?

Wij kunnen dat voor je verzorgen.

Moore_MKW_Logo-01.png

Moore MKW accountants en adviseurs beschikt over een kennisgroep reisbranche. Alle benodigde kennis van de reisbranche is in deze groep vertegenwoordigd om voor jou de reis in de financieel-economische wereld te verzorgen zodat je optimaal kunt ondernemen. in de samenwerking kan Fadiro de benodigde aanleveringen doen voor het opstellen van de jaarrekening door Moore MKW. Bovendien hebben ook zij kennis van de werking van BAS.

Voor de via ons verzorgde salarisadministraties maken wij gebruik van de diensten en kennis van Moore MKW.

Yours_ReisAA.jpg

Yours, uw reisaccountant, heeft zich gespecialiseerd in de reisbranche en heeft haar dienstverlening hier optimaal op afgestemd. Een ervaren gids die blindelings de weg in de reisbranche kent.

Naast het aanleveren van jaarwerkdocumenten vanuit BAS, werkt Fadiro met Yours ook nauw samen als het gaat om administratieve dienstverleningen.

Samen met Yours verzorgen wij ook administraties van Zelfstandige reisagenten (ZRA'S).

bottom of page