top of page

De partners van Fadiro

Fadiro werkt met vele partners samen. Allemaal om de reisspecialist zo optimaal mogelijk te ondersteunen.

BAS kent zogeheten Servicespartners. Dat zijn partners waarmee in BAS een koppeling is ontwikkeld om reis- of reisgerelateerde diensten via BAS te kunnen boeken, of op een andere wijze een koppeling met BAS is gerealiseerd voor meer gemak in het dagelijkse werk op het reisbureau.

Naast de servicespartners kent Fadiro partners, al of niet specifiek gericht op de reisbranche, maar ieder met hun eigen vakkennis, zorgvuldig door Fadiro geselecteerd.

anvr.jpg

ANVR


Fadiro is businesspartner van de ANVR. De ANVR is een toonaangevend vertegenwoordiger van vele reis- en reisgerelateerde organisaties in Nederland. Haar kerntaken zijn: Imago & Lobby, Consumentenzaken, Luchtvaart, Arbeidszaken & Onderwijs, en Standaardisering.

Met name dat laatste vindt Fadiro van groot belang om in de branche de verschillende systemen goed op elkaar af te laten stemmen. Fadiro is dan ook betrokken bij de ontwikkelingen en besluitvormingen rondom de ANVR-XML standaard.

softwareborg.png

Software Borg

 

De software van BAS is gedeponeerd bij Software Borg. Een veilig idee! Elke nieuwe BAS licentienemer is automatisch aangesloten bij Software Borg, om daarmee de continuïteit van de eigen administratie veilig te stellen.

mooremth.jpg

Moore MTH
 
Alle kennis van de reisbranche heeft Moore MTH gebundeld in de Kennisgroep Reisbranche. Dit multidisciplinaire team houdt de kennis van de sector voortdurend up to date en ondersteunt onze adviseurs bij alle vraagstukken waar je mee te maken krijgt. Moore MTH verzorgt je reis in de financieel-economische wereld zodat je optimaal kunt ondernemen.

De kennis van diverse softwaresystemen in de reisbranche (bijv. BAS by Fadiro) en efficiënte mogelijkheden voor actuele managementrapportages geeft je grip op de financiële situatie.

Jaarzegel 2022 2023.png
yours.jpg

Yours, Uwreisaccountant
 
ZRA/ZSO, stenen reisbureaus en touroperators profiteren van de jarenlange ervaring, specifieke kennis en uitgebreide netwerk in de reiswereld van Uwreisaccountant.

Met Uwreisaccountant kiest u voor een ervaren gids die blindelings de weg kent in de reisbranche. Mede-bedenker van de kengetallen van de ANVR, kennis van de reglementen van de SGR, ANVR en de btw-reisbureauregeling en uiteraard op de hoogte van de CAO in de reisbranche. Verder is Uwreisaccountant natuurlijk vertrouwd met reisbureau-automatiseringssystemen als BAS.

mollie.png

Mollie payment service provider
 
In 2023 is er een modulekoppeling in BAS met payment service provider Mollie gerealiseerd. Een BAS licentiehouder kan ervoor kiezen om Mollie te gaan gebruiken om klanten de reissommen op die wijze te laten betalen. Eenvoudig beschikbaar in de klanteninlogpagina Mijnreisoverzicht. Mollie is volledig geïntegreerd in de BAS administratie waardoor alle mutaties geheel automatisch worden verwerkt.

bottom of page