De partners van Fadiro

Fadiro werkt met vele partners samen. Allemaal om de reisspecialist zo optimaal mogelijk te ondersteunen.

BAS kent zogeheten Servicespartners. Dat zijn partners waarmee in BAS een koppeling is ontwikkeld om reis- of reisgerelateerde diensten via BAS te kunnen boeken, of op een andere wijze een koppeling met BAS is gerealiseerd voor meer gemak in het dagelijkse werk op het reisbureau.

Naast de servicespartners kent Fadiro vele andere partners, al of niet specifiek gericht op de reisbranche, maar ieder met hun eigen vakkennis, zorgvuldig door Fadiro geselecteerd.

Fadiro is businesspartner van de ANVR. De ANVR is een toonaangevend vertegenwoordiger van vele reis- en reisgerelateerde organisaties in Nederland. Haar kerntaken zijn: Imago & Lobby, Consumentenzaken, Luchtvaart, Arbeidszaken & Onderwijs, en Standaardisering.

Met name dat laatste vindt Fadiro van groot belang om in de branche de verschillende systemen goed op elkaar af te laten stemmen. Fadiro is dan ook betrokken bij de ontwikkelingen en besluitvormingen rondom de ANVR-XML standaard.

Software Borg

De software van BAS is gedeponeerd bij Software Borg. Een veilig idee! Elke nieuwe BAS licentienemer is automatisch aangesloten bij Software Borg, om daarmee de continuïteit van de eigen administratie veilig te stellen.

Sambasso

Veel techniek van Sambasso is opgenomen in BAS. Klanten mailen en aan je binden met Sambasso producten en het beheren en opvragen van de Sambasso leveranciers wordt allemaal vanuit BAS geregeld.

Meeuwsen Ten Hoopen

Met ervaringen in zowel de reisbranche als van ons systeem BAS, is de samenwerking met accountantskantoor Meeuwsen Ten Hoopen een goede aanvulling op de dienstverlening van Fadiro.

Exact Online

Met de exportkoppeling van journaalposten tussen BAS en Exact Online, heeft Fadiro een perfecte aansluiting gevonden tussen twee webbased toepassingen. De volledige dossieradministratie vindt in BAS plaats. Periodiek journaliseert u de gegevens naar Exact Online. In Exact voert u uw overige administratie.

Noverius

Noverius is een dynamische IT studio met jarenlange ervaring in het ontwerpen en ontwikkelen van maatwerkoplossingen voor de reisbranche. De designkant van Mijnreisoverzicht is dan ook afkomstig uit de kokers van Noverius.

Qenner

Gezamenlijk met Qenner investeert Fadiro in kennis en ontwikkelingen in technologieën voor de reisbranche. Koppelingen met verschillende diensten, standaardisering van accommodatiegegevens en kennisdelen zijn de speerpunten in de samenwerking.

Allround Computer Service

Als er één bedrijf is die weet hoe je de ICT moet inrichten in de reisbranche, dan is het Allround Computer Service wel. Bij veel reisbureaus verzorgen zijn de complete infrastructuur aan ICT. Bovendien hebben zij een brede ervaring met het gebruik van BAS in het reisbureau.

Mailstreet

Een "Welkom Thuis"kaart sturen aan je klant. Dat kan gepersonaliseerd en geheel automatisch via de Print on Demandservice van Mailstreet, waarmee BAS een koppeling heeft gerealiseerd. Persoonlijk en een hoge attentiewaarde voor je klant en dat voor minder dan een postzegel!

SGR

SGR staat voor veiligheid als het gaat om de reisgelden betaald door de consument. Alle afnemers van BAS zijn aangesloten bij SGR. Fadiro werkt voortdurend samen met SGR om te beoordelen welke oplossingen denkbaar zijn voor de continuïteit van de reisondernemingen.

Silverstreet

In BAS is de mogelijkheid aanwezig om een SMS bericht aan de klant te sturen. Een prachtige extra service waarmee je de klant nog eens positief kunt verrassen.

Voor het versturen van de SMS berichten maakt Fadiro gebruik van de diensten van Silverstreet

VisumCentrale

Door een koppeling met de Visumcentrale (CIBT) kun je in BAS eenvoudig de actuele stand rondom visa en andere verplichte documenten opvragen van het land van bestemming van de reizigers.

Webservices.nl

Postcode en huisnummer invoeren en BAS laat automatisch de straatnaam en woonplaats zien bij het invoeren van nieuwe relaties. Dit is mogelijk door een koppeling met Webservices.nl die beschikken over de volledige en vooral actuele postcodetabel van Nederland.

Please reload

Jaarzegel 2021 2022_NL.png