Wie zijn wij?

Fadiro B.V. in Zwolle is  opgericht op 4 april 2001.

Oorspronkelijk om (administratieve) dienstverleningen te gaan verrichten voor ondernemers. Aangezien de oprichters van Fadiro afkomstig zijn uit de reisbranche, lag het voor de hand om eerst daar haar pijlen op te richten. In 2003 echter gestart met het in eigen huis ontwikkelde reisbureau-dossieradministratiesteem BAS.

Sinds 2007 marktleider onder de niet-touroperator gebonden ANVR reisbureaus.

Inmiddels werkt meer dan 80% van die reisbureaus met BAS!

IMG_8531.JPG

Directie

"Oude rotten in het vak", zijn zo langzamerhand de vier directieleden van Fadiro. Hun sporen inmiddels wel verdiend in de reiswereld, maar hebben niet stilgestaan bij de ontwikkelingen en blijven graag vooruit kijken. Hun hart ligt bij de retail van de reisbranche en ze doen er dan ook met veel plezier heel veel voor om die groep ondernemers te ondersteunen.

Klantondersteuning

Ze kennen de fijne kneepjes van BAS en helpen onze afnemers met veel genoegen wanneer die er even niet uitkomen. BAS is eenvoudig in gebruik, maar er kan heel erg veel en dan is het toch prettig om gemakkelijk op weg geholpen te worden.

Programmeurs

Zonder programmeurs geen BAS. Bij Fadiro hebben wij ervoor gekozen om deze mensen in eigen huis te hebben. Korte lijnen, één op één met elkaar werken: de programmeurs kunnen trots zijn op hun aandeel in het product BAS dat ze dagelijks gebruikt zien worden.

Klantenadministraties

Sinds 2009 verzorgt Fadiro ook de administratie van reisbureaus die daar behoefte aan hebben. Van jaarlijkse aanlevering van overzichten tot de dagelijkse verwerking van mutaties.

  • De ingewikkelde BTW aangifte, inclusief ICP? Voor ons geen probleem.

  • De salarisadministratie met verwerking in de administratie? Wij doen het.

Het reisbureau kiest zelf welke werkzaamheden Fadiro mag verzorgen.

En dat tegen hele aantrekkelijke tarieven.