top of page

Wie zijn wij?

Fadiro B.V. in Zwolle is  opgericht op 4 april 2001.

Oorspronkelijk om (administratieve) dienstverleningen te gaan verrichten voor ondernemers. Aangezien de oprichters, Theo Hoving, Paul Bokel, Erik en Gerda Land, afkomstig waren uit de reisbranche, lag het voor de hand om eerst daar de pijlen op te richten. Vanwege ernstige tekortkomingen in de destijds gebruikte systemen bij de reisbureaus van de oprichters en goede alternatieven niet werden gevonden, is Fadiro in 2003 gestart met het in eigen huis ontwikkelen van het reisbureau-dossieradministratiesteem BAS.

IMG_8531.JPG

Sinds 2007 is Fadiro marktleider onder de niet-touroperator gebonden ANVR reisbureaus.

Meer dan 80% van die reisbureaus werken met BAS!

Directie/eigenaren

De oprichters van Fadiro hadden hun sporen wel verdiend in de reiswereld en hebben een succes gemaakt van wat Fadiro nu is. Sinds medio 2022 is de samenstelling van de directie, tevens eigenaren van Fadiro, verkleind naar twee personen. Onveranderd blijft Fadiro graag vooruit kijken. Fadiro maakt zich sterk voor de retail van de reisbranche en doet er dan ook met veel plezier heel veel voor om die groep ondernemers te ondersteunen.

Klantondersteuning

Ze kennen de fijne kneepjes van BAS en helpen onze afnemers met veel genoegen wanneer die er even niet uitkomen. BAS is eenvoudig in gebruik, maar er kan heel erg veel en dan is het toch prettig om gemakkelijk op weg geholpen te worden.

Programmeurs

Zonder programmeurs geen BAS. Bij Fadiro hebben wij ervoor gekozen om deze mensen in eigen huis te hebben. Korte lijnen, één op één met elkaar werken: de programmeurs kunnen trots zijn op hun aandeel in het product BAS dat ze dagelijks gebruikt zien worden.

Klantenadministraties

Sinds 2009 verzorgt Fadiro ook de administratie van reisbureaus die daar behoefte aan hebben. Van jaarlijkse aanlevering van overzichten tot de dagelijkse verwerking van mutaties.

  • De ingewikkelde BTW aangifte, inclusief ICP? Voor ons geen probleem.

  • De salarisadministratie met verwerking in de administratie? Wij doen het.

Het reisbureau kiest zelf welke werkzaamheden Fadiro mag verzorgen.

En dat tegen hele aantrekkelijke tarieven.

bottom of page