top of page
Toeristen op een dak

BAS SELLING SERVICES

BAS Selling Services zijn upselling producten of diensten die door de reisagent of consument geboekt kunnen worden aanvullend op de geboekte reis.

Denk hierbij aan:

  • autohuur

  • luchthaven parkeren of transfer

  • overnachtingshotel luchthaven

  • taxivervoer

  • excursies

 

Maar er zijn nog veel meer producten of diensten te bedenken die op deze wijze aan de consument aangeboden kunnen worden. De standaard (API) techniek van de BAS Selling Services maakt dat leveranciers van producten eenvoudig een koppeling kunnen maken met BAS om de verkoop van hun producten te stimuleren.

De BAS Selling Services zijn door de reisagent zonder extra kosten in BAS te activeren, onafhankelijk hoe de afwikkeling van het product of dienst verloopt. Het product of dienst kan via afrekening met de reisagent plaatsvinden of als een affiliate worden verwerkt. De keuze is aan de leverancier.

 

Een BAS Selling Services partner heeft de beschikking over een eigen portal met inzichten in de BAS licentiehouders, de gerealiseerde verkopen en de mogelijkheid om zelf nieuwsberichten te sturen aan de BAS gebruikers.

Bovendien zijn in de portal alle technische informatie en handleidingen beschikbaar voor het ontwikkelen met de beschikbare BAS Selling Services API.

ONZE BAS SELLING SERVICES PARTNERS

Quick-parking-hero-image-r-1967w.webp

Quick Parking de betrouwbare keuze voor parkeren nabij luchthavens.
 

Zoek je voor je klant een voordelige parkeerplaats dichtbij het vliegveld? Zo geregeld met Quick Parking. Boek de parkeerplaats snel en eenvoudig via BAS services. De bevestiging met barcode ontvang je binnen enkele minuten. De barcode kan de klant ook tonen op zijn mobiel. 

Met Quick Parking is je klant verzekerd van goed beveiligde parkeerplaatsen die dichtbij het vliegveld liggen. Onze shuttle bussen brengen je gratis naar de luchthaven.

Met Quick Parking kan jij de reservering tot 24 uur voor vertrek kosteloos wijzigen. 

Wel zo makkelijk!

bagbooking.png

Bied jouw klanten het gemak van reizen zonder bagage.
 

Boek de betrouwbare Bagbooking bagage service direct voor jouw klanten voor een zorgeloze reiservaring. Boek Bagbooking snel via BAS services en wij regelen alles met jouw klant. In het portal van Bagbooking kun je altijd mee kijken naar de status van de bagage van jouw klanten, de bagage komt gegarandeerd aan en je kunt tot 48 uur voor ophalen alles kosteloos wijzigen.  

B

agbooking brengt de bagage van jouw klant van de voordeur direct naar het hotel, en weer terug. De bagage reist voor hen uit en staat bij aankomst al in het hotel op hen te wachten. Zo reizen zij geheel zonder bagage en kunnen ze de incheckbalie en bagageband, zowel op de heen- als terugweg, volledig overslaan. Je hoeft hiermee geen bagage meer te boeken bij de airline en jouw klant is vaak nog voordeliger uit!

bgbk.webp

OOK BAS SELLING SERVICES PARTNER WORDEN?

Meer weten over de mogelijkheden om BAS Selling Services Partner te worden? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier op onze website.

bottom of page