top of page

Laat je klanten genieten van de gratis Wait App.

Geef nog net dat beetje extra aan je klanten die bij jou een reis hebben geboekt.

Laat ze gedurende hun vakantie gratis genieten van maar liefst
1500 tijdschriften, 250 boeken en 1000 luisterboeken!

480x0.webp
wait.png

Wait module in BAS
 

Wait is een app op je smartphone of tablet waarin je tijdschriften, boeken en luisterboeken kunt bekijken of beluisteren. Voor de gebruiker van de app zijn die tijdschriften en boeken gratis, maar de app is alleen op twee manieren te gebruiken:

  • via GPS: In een gebouw, camping of bijvoorbeeld een rijdende trein. Iedereen in de geactiveerde zone heeft toegang. De deelnemende organisatie is bepalend voor de zone.

  • Unieke link: via een unieke link met jouw klant, waarmee diegene voor een bepaalde tijd toegang krijgt, bijvoorbeeld tijdens een vakantie. 

 

Bij gebruik van de Wait module in BAS werkt de app volgens de tweede methode en heeft je klant gedurende de geboekte reis de beschikking over de gratis tijdschriften en boeken.

wait2.png

Tijdschriften

Geef je klanten toegang tot meer dan 1500 tijdschriften, waaronder actuele en oudere edities, met veel verschillende genres om uit te kiezen.

Boeken

Laat je klanten kiezen uit meer dan 250 boeken van bekende schrijvers en voor alle leeftijden.

Luisterboeken

Naast de gewone boeken beschikt de Wait-app ook over meer dan 750 populaire luisterboeken.

 

Overeenkomst Wait

Als je enthousiast bent om Wait aan je klanten aan te bieden, dien je een overeenkomst met Wait af te sluiten. Voor meer informatie en de prijzen van Wait kun je contact opnemen met Jelle Strijtveen: jelle@wait.nl. Meer informatie is ook te vinden op:

Probeer Wait in 2024 geheel gratis én vrijblijvend!
Dankzij de koppeling met BAS kunnen je klanten tijdens hun vakantie genieten van gratis tijdschriften en boeken. Vanwege deze unieke samenwerking tussen Fadiro en Wait biedt Wait een mooie introductie waar je niet omheen kunt: Probeer Wait in 2024 geheel gratis én vrijblijvend. 
 

Geen modulekosten bij BAS!

Omdat wij de Wait app zo'n leuke en unieke toevoeging vinden voor jullie klanten, heeft Fadiro de ontwikkelingskosten voor de koppeling met Wait voor haar eigen rekening genomen! Je betaalt blijvend niets extra aan Fadiro voor het gebruiken van de module in BAS! 

 

Activeren van de module

Nadat je een overeenkomst hebt afgesloten met Wait, activeer je de module heel eenvoudig in je BAS administratie. Vanaf dat moment worden de gegevens van de hoofddeelnemer vlak voor vertrek gestuurd aan Wait, die vervolgens aan je klant een bericht stuurt met daarin de unieke activatielink.

Meer uitleg vind je in BAS handleiding 14.6.

bottom of page