top of page
Growth of sales, marketing strategies concept. Data analytics for achieving business growt

BAS SERVICES - Nieuwe versie in de maak


In BAS is er de module BAS Services. De huidige versie wordt echter vervangen door een nieuwe modernere versie gebaseerd op API techniek en meer vrijheid voor de leverancier van upselling-producten. 

 

Hoe werkt de BAS Services?

Een reisagent legt de reis van een klant administratief vast in BAS in een reisdossier.
In dat dossier komen alle voor de reisagent beschikbare upselling-producten tevoorschijn die bij de geboekte reis door de klant extra kunnen worden afgenomen.

Vanuit het dossier in BAS kan de reisagent direct die upselling-producten boeken.

 

De leverancier van upselling-producten die een BAS Services partner is, biedt aan de reisagent het gemak van eenvoudig boeken en overzicht houden van alle verkochte producten aan de consument.
Met BAS Services heeft de leverancier een prominente plek in het verkoopproces bij reisagenten.

De nieuwe versie

De reisagent krijgt in het reisdossier widgets te zien van alle voor de boeking relevante BAS Services.

De widget, door de leverancier te ontwikkelen, leidt vervolgens naar een boekingspagina van de dienstverlener, waarbij de nodige informatie al door BAS kan worden aangeleverd.

Als de boeking is gemaakt wordt de inhoud van die boeking automatisch in BAS vastgelegd.

Ook in Mijnreisoverzicht

De meeste reisbureaus met BAS maken ook gebruik van de klanteninlogpagina Mijnreisoverzicht. Hiermee kan een klant van een reisbureau de reis inzien en betalingen doen. 
Ook hier is het mogelijk om een klant zelf upselling boekingen te laten maken via BAS Services. Zowel voor de betreffende leverancier als voor de reisagent gemak en servicegericht.

Ontwikkeling in volle gang

Momenteel vindt de ontwikkeling van de nieuwe BAS Services plaats. Twee partners zijn inmiddels aan de slag gegaan om de nieuwe BAS Services te testen. Streven is om in de loop van 2024 die services op de nieuwe wijze te kunnen aanbieden.

Meer weten?

Of op de hoogte gehouden willen worden van de ontwikkelingen, neem dan contact met ons op.

bottom of page