top of page

BAS SERVICES

Onder de naam "BAS SERVICES" bieden wij verschillende koppelingen tussen BAS en commerciële dienstverleners. Hieronder vind je de BAS Servicespartners waarmee een koppeling is gemaakt.

 

De Services zijn door de reisagent zonder extra kosten in BAS te activeren, veelal nadat er met de betreffende partner een agentuurovereenkomst is afgesloten.

De Services kunnen in het BAS dossier worden aangeroepen. Voor een aantal services is het ook mogelijk om dit door de klant in Mijnreisoverzicht te activeren. Dan kan de klant zelf de boeking van de betreffende dienst maken.

 

Klik op de button van de betreffende partner voor meer informatie.

Het SERVICES onderdeel in BAS wordt momenteel helemaal vernieuwd.

De services gaan met op een vernieuwende wijze aan BAS gekoppeld worden. Iedere dienstverlener van een BAS Service kan via de nieuwe BAS API zelf de touwtjes in handen hoe het boekingsproces verloopt.

 

Op dit moment hebben wij een test met de nieuwe API lopen met twee nieuwe servicespartners. Zij gaan uittesten of zij gemakkelijk met de BAS API om kunnen gaan en hun diensten eenvoudig via BAS kunnen worden afgenomen. Meer informatie volgt.

bottom of page