top of page

De eerste services in BAS, sinds 2010 operationeel.

Op basis van de ingevoerde luchthavens in het dossier, toont Sunny Cars direct de prijs per dag voor de duur van de reis. Vervolgens kan in dit onderdeel een huurauto voor de klant worden geboekt.

 

Dit zijn de mogelijkheden die je bij dit servicesonderdeel hebt:

  • Je kunt een aanbod selecteren en in PDF opmaken.

  • De PDF kun je aan de klant vanuit het dossier e-mailen of klaarzetten in Mijnreisoverzicht*

  • Een huurauto direct boeken. Automatisch wordt het segment voor je aangemaakt.

  • Als de autohuur op aanvraag is, kun je vanuit de Services de status controleren.

  • Vanuit de Services kun je de reservering ook weer Annuleren.

 
Het boeken van een Sunny Cars autohuur via de Services pagina is alleen mogelijk indien het betreffende reisbureau-BAS filiaalnummer een contract met Sunny Cars heeft. In BAS onder Beheer-Services kan de services Sunny Cars worden geactiveerd, mits Fadiro deze voor het betreffende reisbureau, met toestemming van de dienstverlener geactiveerd heeft.
 
Sunny Cars ook beschikbaar in Mijnreisoverzicht!
Het is nu ook mogelijk om de Sunny Cars module beschikbaar te stellen voor de klant in de module Mijnreisoverzicht. De klant kan dan zelf op het dossier een autohuur bij Sunny Cars boeken. Uiteraard ten gunste van jullie reisbureau. Het voordeel is dat dit een extra kans op een autohuurboeking betekent en je de klant middels bijvoorbeeld een e-mail met daarin de link naar Mijnreisoverzicht kunt mailen.
Indien je gebruik wilt maken van deze optie, neem dan contact met ons op en wij zorgen ervoor dat deze module geactiveerd wordt.

BAS SERVICES-VRAAG EN ANTWOORD

bottom of page