top of page

Centralparking is marktleider in het verlenen van valet parkeerdiensten op de belangrijkste Nederlandse luchthavens en de cruise terminal Amsterdam. Vanuit het dossier kan eenvoudig een valet parkeerdienst worden bijgeboekt inclusief eventuele opties zoals het wassen van de auto, overdekt parkeren etc. Uiteraard kan de reservering achteraf nog worden aangepast of geannuleerd via de Services. Na afronden van de reservering wordt automatisch het segment aangemaakt en wordt de voucher beschikbaar gesteld in het dossier onder de bestanden/reisbescheiden.

Voordat u gebruik kunt maken van Centralparking, dient er een overeenkomst te zijn met Centralparking. Nadat Fadiro de Services in jullie BAS administratie heeft toegevoegd, kan de beheerder de Services activeren. Daarbij is het ook noodzakelijk om de leverancier met code CENTRAL te activeren in BAS voor het kunnen boeken van het segment in het dossier.

Valet parking bij Centralparking houdt in dat uw chauffeur Karel op u wacht bij het terminalgebouw van Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport of de Passenger Terminal Amsterdam. Bij terugkomst wordt de auto teruggereden naar je klant. Een mooie parkeeroplossing tegen een concurrerend tarief.
    
 
Voor contact met Central Parking zijn de volgende telefoonnummers tot je beschikking:
 
24/7 voor aanmelden/terugvragen auto:                  0900-1200001
sales (voor al jullie vragen) ma-vr. 0900-1700 uur     023-3060534
zaterdag (uitsluitend spoedgevallen)(via callcenter)  023-3060520
(kan het tot maandag wachten graag een mail sturen naar sales@centralparking.nl).

BAS SERVICES-VRAAG EN ANTWOORD

bottom of page