top of page

De Services van Quick Parking biedt de mogelijkheid om direct een parkeerplaats te reserveren bij Quick Parking voor Schiphol, Rotterdam, Eindhoven, Charleroi, Zaventem, Orly of Charles de Gaulle.
Boeken, wijzigen en annuleren kan allemaal in deze module.
De voordelen zijn:

 

  • Segment wordt automatisch aangemaakt

  • Inkoop wordt geheel automatisch ingeboekt

  • Parkeervoucher direct in dossier beschikbaar

  • Ook in Mijnreisoverzicht beschikbaar, zodat klant zelf kan boeken

Quick Parking parkeert ruim 250.000 auto's per jaar en biedt parkeerservices aan op luchthavens in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Andere luchthavens in Europa worden ook nog toegevoegd.

 

De koppeling kan door de BAS beheerder onder Beheer>Dossier-services>Services instellingen geactiveerd worden en is dan gelijk voor de verkoopmedewerkers in het dossier onder Services beschikbaar! Het kan voorkomen dat het activeren niet is gelukt omdat de leverancier Quick Parking in je administratie nog niet is geactiveerd. Doe dat dan eerst of neem contact met onze helpdesk op. Wij moeten dan eerst de Quick Parking Services aan jullie administratie toekennen.

VOORWAARDEN QUICK PARKING
Zonder verdere afspraken factureert Quick Parking een standaardcommissie van 10% over de parkeerplaats en eventuele toegevoegde opties, die u ook in de Services kunt boeken.
 
Voor meer informatie of voor het maken van speciale afspraken verwijzen wij je naar:
Quick Parking BV
De Heer Albert Weerman. Telefoonmobiel 06-21208998
Albertweerman@quickparking.nl
www.quickparking.nl

BAS SERVICES-VRAAG EN ANTWOORD

bottom of page