top of page

Thuisvaccinatie is de grootste aanbieder van reisvaccinaties aan huis. Haar gespecialiseerde artsen komen ook ’s avonds of in het weekend bij je klanten thuis om vaccinaties te zetten. Bovendien kan de arts tijdens de afspraak malariamedicatie voorschrijven en geeft de arts tips en advies om goed beschermd op reis te gaan. Per afspraak kunnen er meerdere personen tegelijkertijd worden gevaccineerd. Voor de extra service aan huis worden geen kosten in rekening gebracht en zijn de prijzen vergelijkbaar met de GGD. Vervolgens wordt de factuur vaak geheel of gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekeraar.

Als de Services geactiveerd is in BAS kan er via een invulscherm een bericht worden gestuurd naar Thuisvaccinatie. Vervolgens stuurt Thuisvaccinatie een email naar de klant en nodigt deze uit om een afspraak te maken voor vaccinaties.

Om gebruik te maken van Thuisvaccinatie dient het reisbureau een contract te zijn aangegaan met Thuisvaccinatie. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met:

Thuisvaccinatie
Opaallaan 1212
2132 LN Hoofddorp

Marlot Clemens
Accountmanager
06 - 22 86 78 64
marlot@thuisvaccinatie.nl

BAS SERVICES-VRAAG EN ANTWOORD

bottom of page