top of page

Holiday Extras biedt uw klanten veel touristische extras.
Vertrouw op de beste prijs kwaliteits verhouding en verzeker jou klanten een echte toegevoegde waarde! Het product portfolio van Holiday Extras biedt parkeerplaatsen en hotels aan bij luchthavens en cruise havens. Als marktleider voor de bemiddeling van luchthaven hotels en parkeerplaatsen bieden wij bij elk van onze vestigingsplekken in Europa de beste keuze. Ons productenportfolio heeft goedkope parkeerplaatsen voor mensen die graag besparen als ook luxe hotelkamers direct bij de luchthaven.
 

 

Luchthaven- & cruisehaven-parkeerplaatsen

Hoe slim is, bespaart aan de parkeerplaats, niet aan de reis!
Holiday Extras biedt uw klanten de mogelijkheid, bij meer dan 80 luchthavens in Europa goedkoop en veilig te parkeren. Om aan de wensen van de klanten te voldoen biedt Holiday Extras parkeerplaatsen bij luchthavens op verschillende niveaus aan. Biedt jou klanten een van onze goedkope en veilige parkeerplaatsen bij de luchthavens aan! Voor bijzondere snelle klanten biedt Holiday Extras bij de meeste luchthavens Valet Parkeren aan. Hier wordt de auto van de klant direct bij de vertrekhal overgenomen en van het service personeel ter plaatse geparkeerd. Bij terugkomst staat de auto weer bij de vertrekhal ter beschikking.
 

 

 

Luchthaven- & cruisehaven-hotels

Extra clever: Het gevoel, een dag meer vakantie te hebben!
Bij meer dan 30 luchthavens en cruisehavens in Duitsland en Europa maakt Holiday Extras uw klanten een bijzonder ontspannen begin van de vakantie mogelijk. Uw klanten hebben een vroeg vertrek of een lang heenrit? Dan beveel uw klanten onze Park, Sleep & Fly aanbiedingen aan en zij kunnen al een dag vroeger de vakantie beginnen en uw krijgt extra opbrengsten. Ook voor gezinnen met kinderen hebben wij goedkope aanbiedingen. Bij elk van onze luchthavens bieden wij goedkope overnachtingen tot familietarieven met kinderkortingen aan.

 

 

Cruisehaven-parkeerplaatsen en –hotels

Sinds september 2009 biedt Holiday Extras uw klanten een ontspannen begin bij cruisehavens. Bij zeven Europese havens hebben wij zowel parkeerplaatsen als hotels in onze aanbod. Zo gaan uw klanten ontspannen en uitgeslapen aan boord en de auto is tijdens de reis veilig geparkeerd.

BAS SERVICES-VRAAG EN ANTWOORD

bottom of page