top of page

De klant net dat beetje extra geven ...

Mijnreisoverzicht is een webpagina waarop de klant van het reisbureau kan inloggen. Standaard bij BAS inbegrepen, bied je de klant de mogelijkheid om online de in BAS vastgelegde boeking te bekijken. Met landeninformatie en mogelijkheid om de klant zelf online extra diensten ten laten bijboeken, zoals autohuur (Sunny Cars) en parkeren.

Realtime gekoppeld aan BAS: elke verandering is direct zichtbaar voor de klant, maar andersom is ook elke actie door de klant in BAS direct zichtbaar.

Heeft de klant online via Mijnreisoverzicht (iDeal koppeling of via Mollie) betaald? Dan is dat direct in je BAS administratie op het dossier zichtbaar.

Stel documenten online beschikbaar voor de klant. Reisbescheiden, de bevestiging en alle andere documenten die digitaal in het dossier zijn vastgelegd, kun je toekennen aan de klant om in Mijnreisoverzicht te bekijken.

Alle eerdere boekingen zijn door de klant te bekijken. Geef de klant het gevoel er voor hem te zijn.

De module wordt in een standaard lay-out geleverd en gratis kan het eigen bedrijfslogo hieraan worden toegevoegd. 

Het activeren van de MRO module dient in overleg met Fadiro te gebeuren.

Eenmaal geactiveerd,  kun je al of niet automatisch aan een klant een inloglink verstrekken waarmee de klant dan toegang heeft tot MRO van jouw reisbureau.

De klant ziet nooit meer gegevens dan die op de boekingsbevestiging staan. Interne teksten in het BAS dossier ziet de klant uiteraard niet. Je kunt zelf in het dossier aangeven welke documenten de klant in MRO mag zien.

Optioneel kan er de Mollie module of een iDealmodule aan MRO worden toegevoegd, zodat de klant ook in MRO kan betalen. Zodra de klant met iDeal heeft betaald, is dat direct zichtbaar in het dossier in je BAS administratie.

bottom of page