top of page
online bankieren

PROJECT Mollie: meer betaalmogelijkheden voor je klant
 


Met Mollie heeft Fadiro recent een overeenkomst afgesloten. Het betaalplatform van Mollie wordt in BAS geïntegreerd, waardoor betalingen door klanten ook op deze wijze kan plaatsvinden via Mijnreisoverzicht.

Naast de bestaande mogelijkheid van een iDealkassa via de bank, is dit een welkome uitbreiding. 

Mollie biedt naast iDeal ook andere betaalvormen aan, zoals Creditcard, Bancontact, PayPal, etc.

Goedkoper
Voor de kleinere reisagenten is Mollie beduidend goedkoper dan de huidige iDealtoepassingen. De agenten die nu nog iDeal gebruiken via de Stichting Reisgelden Beheer Nederland, zullen moeten overstappen op een eigen account bij Mollie. Met meer betaalmogelijkheden en lagere kosten, moet dat geen probleem zijn.


Ook al biedt Mollie veel soorten betaalvormen aan, de reisagent bepaalt uiteindelijk zelf welke vormen van betalen beschikbaar komen voor haar klanten in Mijnreisoverzicht. Zo houd je zelf grip op de kosten.


Totale integratie Mollie in BAS
Met de geavanceerde technieken die Mollie te bieden heeft, ontwikkelen wij een uitgebreide integratie in BAS van het Mollie platform. Het account dat een reisagent bij Mollie heeft, wordt in BAS geheel geautomatiseerd en actueel bijgewerkt.

Maar nog unieker is dat de reisbureaumedewerker of de zelfstandige reisagent op het scherm aan de klant een QR code kan aanbieden aan de klant om op die wijze te betalen. Nu betalen met een smartphone steeds meer gewoon wordt, een prachtige uitbreiding!

 

Meer informatie
Voor meer informatie kan contact met ons opgenomen worden.

bottom of page