top of page
online bankieren

Mollie: meer betaalmogelijkheden voor je klant
 

Met Mollie heeft Fadiro een overeenkomst afgesloten. Het betaalplatform van Mollie is in BAS geïntegreerd waardoor betalingen door klanten ook op deze wijze kunnen plaatsvinden via Mijnreisoverzicht.

Mollie biedt naast iDeal ook andere betaalvormen aan, zoals Creditcard, Bancontact, PayPal, etc.

Ook al biedt Mollie veel soorten betaalvormen aan, de reisagent bepaalt uiteindelijk zelf welke vormen van betalen beschikbaar komen voor haar klanten in Mijnreisoverzicht. Zo houd je zelf grip op de kosten.


Totale integratie Mollie in BAS
Met de geavanceerde technieken die Mollie te bieden heeft, hebben wij een uitgebreide int
egratie in BAS ontwikkeld met het Mollie platform. Het account dat een reisagent bij Mollie heeft, wordt in BAS geheel geautomatiseerd en actueel bijgewerkt.

Maar nog unieker is dat de reisbureaumedewerker of de zelfstandige reisagent vanuit het BAS dossier op het scherm aan de klant een QR code kan aanbieden aan de klant om op die wijze te laten betalen. Nu betalen met een smartphone steeds meer gewoon wordt, een prachtige uitbreiding!

Welke betaalvormen je via Mollie wilt gebruiken bepaal je zelf.

Bij Mollie registreer je alle betaalvormen die je wilt gebruiken en vervolgens kun je in BAS per klant ook nog hier van afwijken. Wil je bijvoorbeeld standaard niet dat klanten met een creditcard kunnen betalen, maar voor bepaalde klanten dit wel mogelijk maken? Dat kun je in BAS voor de Mollie module helemaal zelf bepalen.

Tarieven

Mollie kent slechts een tarief per transactie. Klik hier voor de actuele tarieven.

Daarnaast rekent ook Fadiro een tarief per transactie die in BAS is verwerkt. Dit wordt gelijk met de BAS maandfacturen voor de BAS licentie afgerekend. Deze actuele tarieven staan in de voorwaarden van de module zelf in BAS. 

 

Meer informatie
Voor meer informatie kan contact met ons opgenomen worden.

bottom of page