Fadiro BV

Rijnlaan 4

8032 BA Zwolle

T 038-4537956    |    E   info@fadiro.nl

13 Feb 2019

Na veel zwoegen, en vooral ook omdat we zelf ook op vele punten zelf de handen uit de mouwen steken, is de verbouwing van ons pand bijna afgerond. Er is veel werk verricht en de oude situatie is nog nauwelijks herkenbaar, maar we zijn best wel trots op het resultaat.

Er...

5 Sep 2018

De op 1 juli jl. toegepaste nieuwe wetgeving inzake Pakketreizen, heeft ertoe geleid dat reisagenten de nodige veranderingen moesten doorvoeren in hun werkzaamheden. BAS is daar op aangepast om de reisspecialist zoveel mogelijk te ontzorgen.

Eén van de veranderingen is...

27 Jun 2018

1 juli, vanaf dat moment moet de nieuwe Wet op de Pakketreizen in de praktijk worden toegepast. De wet betekent nogal wat voor de reisretailer. Vele nieuwe benamingen, meer rechten voor de consument, meer verantwoording, veranderingen bij SGR en Calamiteitenfonds...: a...

16 May 2018

De afgelopen maanden hebben wij BAS uitgebreid met de nodige zaken ten behoeve van de AVG. Uitbreidingen met de mogelijkheid om meer teksten vast te leggen voor klanten, mogelijkheid om strengere inlogvoorwaarden toe te passen voor medewerkers en uitbreidingen op de re...

13 Apr 2018

Iedere ondernemer moet aandacht besteden aan de AVG die op 25 mei a.s. van kracht wordt. Reisbureaus gebruiken veel persoonsgegevens van hun relaties en moeten daar dus goed mee omgaan. Zij zijn de verantwoordelijke voor het gebruik van die gegevens.

Eén van de vereiste...

20 Oct 2017

Op 1 januari 2018 zal met grote zekerheid de nieuwe Wet op de Reisovereenkomst geëffectueerd worden. Voor reisbureaus betekent dit dat zij naar deze nieuwe wet moeten handelen voor boekingen vanaf 1 juli 2018 (dus niet vertrek!).

Voor reisbureaus is deze wet een belangr...

13 Sep 2017

Ook Fadiro heeft zich het lot aangetrokken van de ramp op Sint Maarten.

Wanneer wij bij Fadiro een gift doen aan een goed doel, vinden wij het leuk om daar een bijzondere berekening aan ten grondslag te leggen. Daarom hebben we er wat feiten bij gehaald.
Er zijn dit jaa...

30 Aug 2017

Op misschien wel de warmste dag van het jaar, hield de ITAC-groep een automatiseringsdag. Desondanks was het animo toch goed en de dag was bijzonder geslaagd. Fadiro heeft uitgebreid haar mogelijkheden en dienstverlening met BAS kunnen tonen aan de leden van ITAC.

Ongev...

5 Jul 2017

De D-rt groep heeft in 2016 besloten om een betaalplatform in het leven te roepen, waarbij alle betalingen, of het nu online is of fysiek in de winkel, via een in eigen huis te beheren platform worden afgehandeld.

Dat betekende ook voor ons een behoorlijke maatwerkoplos...