9 Jan 2020

Eind 2018 zijn wij overgestapt van eigen servers waarop BAS draaide naar de Cloud. Voor deze overstap hadden wij Intercept in Zwolle ingeschakeld, die ons blijvend begeleid in het onderhouden en evalueren van de huidige toepassing op Azure.

Op de website van Intercept i...

30 Dec 2019

2018 én 2019 stonden vooral in het teken van technische uitdagingen in het platform waarop BAS draait en aanpassingen als gevolg van de Wet op de Pakketreizen. Het zou mooi zijn om in 2020 vooral weer meer mogelijkheden te ontwikkelen voor de afnemers van BAS.

Dat is on...

13 Feb 2019

Na veel zwoegen, en vooral ook omdat we zelf ook op vele punten zelf de handen uit de mouwen steken, is de verbouwing van ons pand bijna afgerond. Er is veel werk verricht en de oude situatie is nog nauwelijks herkenbaar, maar we zijn best wel trots op het resultaat.

Er...

5 Sep 2018

De op 1 juli jl. toegepaste nieuwe wetgeving inzake Pakketreizen, heeft ertoe geleid dat reisagenten de nodige veranderingen moesten doorvoeren in hun werkzaamheden. BAS is daar op aangepast om de reisspecialist zoveel mogelijk te ontzorgen.

Eén van de veranderingen is...

27 Jun 2018

1 juli, vanaf dat moment moet de nieuwe Wet op de Pakketreizen in de praktijk worden toegepast. De wet betekent nogal wat voor de reisretailer. Vele nieuwe benamingen, meer rechten voor de consument, meer verantwoording, veranderingen bij SGR en Calamiteitenfonds...: a...

16 May 2018

De afgelopen maanden hebben wij BAS uitgebreid met de nodige zaken ten behoeve van de AVG. Uitbreidingen met de mogelijkheid om meer teksten vast te leggen voor klanten, mogelijkheid om strengere inlogvoorwaarden toe te passen voor medewerkers en uitbreidingen op de re...

13 Apr 2018

Iedere ondernemer moet aandacht besteden aan de AVG die op 25 mei a.s. van kracht wordt. Reisbureaus gebruiken veel persoonsgegevens van hun relaties en moeten daar dus goed mee omgaan. Zij zijn de verantwoordelijke voor het gebruik van die gegevens.

Eén van de vereiste...

20 Oct 2017

Op 1 januari 2018 zal met grote zekerheid de nieuwe Wet op de Reisovereenkomst geëffectueerd worden. Voor reisbureaus betekent dit dat zij naar deze nieuwe wet moeten handelen voor boekingen vanaf 1 juli 2018 (dus niet vertrek!).

Voor reisbureaus is deze wet een belangr...