top of page

BAS in 2020

2018 én 2019 stonden vooral in het teken van technische uitdagingen in het platform waarop BAS draait en aanpassingen als gevolg van de Wet op de Pakketreizen. Het zou mooi zijn om in 2020 vooral weer meer mogelijkheden te ontwikkelen voor de afnemers van BAS.

Dat is onze doelstelling voor dat jaar, maar door de dynamiek van de reisbranche is het altijd lastig om jezelf vast te kaderen in de ontwikkelingen.

En dat is dan ook precies de kracht van Fadiro: inspelen op de actualiteit van de afnemers.

Een doel die we vooral voor ogen hebben is een krachtige API, zodat we minder losse ontwikkelingen hoeven te doen en partijen die met BAS willen koppelen dat in het vervolg zelf kunnen doen. Dat maakt van BAS een centrale verwerkingsplatform voor dossiers. Wij hebben er zin in! 2020, kom maar op.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page