top of page

Nieuwe samenwerking met Qenner


BAS beschikte tot nu toe over een eigen accommodatietabel. Hierin staan de meeste door reisbureaus te verkopen accommodaties. Een groot nadeel van deze accommodatietabel is het onderhoud ervan en het niet aansluiten met andere accommodatiestandaarden.

Qenner beschikt over een uitstekende accommodatietabel, dat zijn oorsprong kent uit de Toeristiek tijd. Bij Qenner was ook het onderhouden in combinatie met de afzet ervan een probleem.

Qenner en Fadiro hebben elkaar hierin gevonden en zijn nu, naast de samenwerking die er al jaren was, ook op dit gebied een samenwerking met elkaar aangegaan. De basis is de accommodatietabel van Qenner die geheel wordt herzien en verbeterd. Hierin zullen connecties met andere tabellen en geo-coderingen aanwezig zijn. Zodra deze vernieuwingen er zijn, zal deze vernieuwde accommodatietabel ook in BAS geïmplementeerd worden. Dat biedt dan weer meer mogelijkheden, verbeteringen en uitbreidingen in BAS zelf en natuurlijk Mijnreisoverzicht, de klanteninlogpagina's voor de reisbureaus met BAS.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page