top of page

Zwoegen op de nieuwe wet

De nieuwe Wet op de Reisovereenkomst komt eraan. 1 juli 2018 is het zover, dan zal de reiswereld moeten handelen naar deze nieuwe wet die voortkomt uit een nieuwe Europese richtlijn voor pakketreizen.

Vooral reisagenten moeten echt rekening houden met veranderingen, tot die conclusie zijn wij gekomen na bestudering van de concept-wetsteksten en de eerste informatiebijeenkomsten die er in de branche al zijn geweest.

Ook heeft Fadiro de eerste bespreking er al opzitten met deskundigen en gaan we een plan trekken in de uit te voeren veranderingen in BAS naar aanleiding van de nieuwe wet. Op de Sambassodag, 12 december a.s., dat tevens de BAS gebruikersdag is, zullen wij uitvoerig informatie verstrekken over de veranderingen in BAS met betrekking tot de nieuwe wet.

Wij zwoegen nog even door op de vele en soms pittige teksten, waarbij je na drie keer lezen nog niet altijd begrijpt wat ze bedoelen....

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page